Hypnoosi

Apunasi kun haluat muuttaa ajatuksiasi ja toimintaasi haluamaasi suuntaan

  • Haluatko lopettaa tupakanpolton? Onko sinulla jokin muu häiritsevä riippuvuus, josta haluaisit päästä eroon, esimerkiksi sokeri, tai pelaaminen?
  • Jännitätkö esiintymistä? Haittaavatko pelot elämääsi? Kammoksutko hämähäkkejä, hammaslääkäriä tai korkeita paikkoja?
  • Oletko kyllästynyt ikuisiin laihdutuskuureihin? Saat painosi alas, mutta sitten se hiipii taas ylös?
  • Kärsitkö unettomuudesta?  
  • Kaipaako itsetuntosi kohennusta? Haluatko elämääsi varmuutta ja tasapainoa?

Eroon tupakasta hypnoosilla

Tupakanpolton lopettaminen on yksi yleisimmistä syistä hakeutua hypnoosiovalmennukseen. Jos motivaatiosi on vahva tupakanpolton lopettamisen suhteen, niin onnistumistodennäköisyys on todella hyvä.

Tupakanpolton lopetukseen suosittelen kolmea käyntikertaa. Kaksi ensimmäistä käyntiä n. viikon sisällä ja kolmas käynti noin kuukausi toisen käynnin jälkeen. Silloin päätös pysyy jopa vuosia tai koko lopun ikää.

Pelot haltuun hypnoosilla

Pelot ovat esimerkki siitä, miten alitajunta saattaa rakentaa meille kummallisia ja todella pahasti elämäämme haittaavia ajatuksia päähämme. Esimerkiksi korkean paikan kammo on monesti täysin turha pelko. 

Pelkojen hypnoosilla hoitamiseen keskitytään mm. turvallisuuden tunteeseen ja esiintymispelon hoidossa onnistumiseen ja armollisuuteen itseään kohtaan, että mokatakin voi.

Jos pelkosi ei liity mihinkään tapahtuneeseen, eli ole traumaperäistä pelkoa, niin 1-2 hypnoosikäyntiä vapauttaa sinut peloistasi, tai ainakin lieventää pelkoasi niin, että tulet sen kanssa toimeen.

Apua painonhallintaan hypnoosilla

Painonhallinta on haastavaa jos oma mieli ei ole mukana juonessa. Tahdonvoimalla pääsee tiettyyn pisteeseen, mutta kun tahdonvoima loppuu, loppuu myös laihdutus. Jotta laihdutus saataisiin muutettua elämäntapamuutokseksi, tarvitaan mielen “ohjelmointia”. 

Unohda siis laihdutus ja valmistaudu elämään terveellisesti, sekä rakastamaan itseäsi. Siinä avaimet hyvään tulevaisuuteen itsesi kanssa.

Paremmat yöunet hypnoosilla

Unettomuus johtuu usein siitä, että olemme alkaneet pelätä nukkumaan käyntiä ja että mielemme tai kehomme käy ylikierroksilla. Rentoutuminen on vaikeaa ja se vaikeuttaa nukahtamista. 

Unettomuus voi olla yöllistä heräilyä tai vaikeus saada unta illalla. 

Hypnoosin avulla mieleen rakennetaan uusi mielikuva nukkumisesta. Voidaan rakentaa mielikuvia tavoista, jotka valmistavat nukkumaan menoa ja jotka auttavat nukahtamaan. Vahvistetaan väsymyksen ja rentouden tuntemuksia, kun on aika käydä nukkumaan. Näin on helpompi nukahtaa ja helpompi nukkua koko yö heräilemättä. Saat itsellesi paremmat yöunet. 

kissa ja leijona

Apua itsetuntoon hypnoosilla

Itsetunto on keskeinen osa hyvinvointiamme ja elämänlaatuamme. Joskus elämän haasteet ja negatiiviset kokemukset voivat heikentää uskoamme itseemme. Hypnoosi tarjoaa tehokkaan ja luonnollisen keinon itsetunnon kohottamiseen. Hypnoosin avulla epäileviä uskomuksia itsestämme voidaan muokata ja korvata myönteisillä ja voimaannuttavilla ajatusmalleilla. Tämä prosessi voi auttaa yksilöä löytämään sisäisen vahvuutensa, itseluottamuksensa ja omanarvontuntonsa uudelleen. 

Missä ja miten?

Otan hypnoosiasiakkaita vastaan Loviisassa, Kuningattarenkatu 13 A (sisäpiha, hoitohuone Kalevalaisen tila). Ulko-ovi on lukossa, joten tule aikaisintaan 5 min ennen varattua aikaa paikalle. 

Yleensä käyntikertoja tarvitaan 2-3, joskus enemmän ja joskus pärjää yhdellä. Yhden käyntikerran kesto 90 min. 

Ajanvarauksen yhteydessä mainitse, miksi olet tulossa. Voit peruuttaa ajan ajanvarauskalenterissa 24 h ennen varaustasi, sen jälkeen varauksen peruminen vain sairastapauksessa tekstiviestillä tai puhelimitse Tarjalle puh. 044-3766033.

Hinta

Ensimmäinen käynti 100 e (kesto 90 min).

Seuraavat käynnit 90 e. Sis. alv.

Maksu kortilla tai käteisellä

Yrityksille laskutuksena. 

Scroll to Top