Istu vähemmän, elä enemmän

Istumisen tauottamisen helpot keinot

Liiallinen istuminen… No, kaikkihan tietävät, ettei se ole hyväksi. Vai tietävätkö?

Interaktiivinen ja keskusteleva luento, joka virittää osallistujat uudelle taajuudelle, miettimään omaa istumiskäyttäytymistään arjessa.

Luento sopii kaikille, jotka istuvat paljon työssään tai vapaa-ajallaan. 

Liika istuminen vaikuttaa terveyteen ja tuottavuuteen

Oletko huomannut, kuinka liiallinen istuminen vaikuttaa työntekijöidesi terveyteen ja tuottavuuteen? Minä olen. Ihan henkilökohtaisesti, sillä olen saanut kehoni huonoon kuntoon liiallisella istumisella. Mutta vasta viime aikoina olen saanut ahaa-elämyksen, kuinka kaikki me istumatyötä tekevät voimme torjua tämän vitsauksen.

Tämä on inspiroiva luento, joka keskittyy yrityksesi tai yhteisösi työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseen – istumisen tauottamiseen. Istumme ehkä hetken alussa, jotta voimme käydä läpi istumisen haittoja, sekä pieniä muutoksia arjessa näiden haittojen ehkäisemiseksi. Sen jälkeen pääsemme tositoimiin!

Pienet teot riittävät

Luennon tarkoitus on oivalluttaa ajattelemaan tauko- ja arkiliikuntaa hieman eri kantilta ja auttaa ihmisiä näkemään sen hyödyt. Opettelemme yhdessä helppoja ja tehokkaita tapoja tauottaa istumista työpäivän aikana, jotta jokainen voi tuntea, kuinka pienillä asioilla saa oman energiatasonsa nousemaan ja keholle sen tarvitsemaa liikettä. Kokeilemme erilaisia harjoituksia ja mietimme myös, miten integroida arkiliikuntaa jokaisen päivittäiseen elämään ehkäisemään istumisen haitalliset vaikutukset. Mitäpä olisi, jos näistä uusista tavoista saisi osan sisällytettyä yrityksenne päivittäisiin työrutiineihin?

Koskaan ei ole liian myöhäistä korjata asioita, ja matkan kohti parempaa terveyttä voi aloittaa milloin tahansa.

Nyt on aika tehdä investointi yrityksesi menestykseen ja työntekijöidesi terveyteen.

Palautteita luennoistani

Luento ja toiminnallinen osuus olivat hyviä, ja sopivat meidän tarpeisiimme.  Esimerkkien ja kokemuksen kautta esityksesi oli hyvä kokonaisuus. Koko ajan jaksoi hyvin kuunnella ja keskittyä. 

Kirsi Theodorakis

Osastonhoitaja, Loimaan kotihoito

Luento vastasi omia odotuksiani erinomaisesti. Se piti sisällään faktatietoa sekä omia ja muiden kokemuksia. Luennoitsijana täytit ennakko-odotukset energisyydelläsi ja positiivisuudellasi, joka tuntui luontaiselta, ei erikseen opitulta.

Pirjo Halonen

Pohjantähti

Puhuit kiinnostavasti ja herättelevästi. Osallistavuus on hyvä asia. Sinua on helppo ja mukava kuunnella. Puhetapasi ja ylipäänsä esiintymisesi on miellyttävää seurattavaa.

Piia Allèn

Vakka-Suomen kansalaisopisto

Hinnat

Luento saatavana etäluentona tai lähiluentona pääasiassa Etelä-, Keski- ja Itä-Suomen alueella (n. 250 km:n säteellä Loviisasta)

60 min luento, myös verkkoluentona
alk. 497 e + alv 24% + matkat.

90 min – 180 min luento / työpaja.
alk. 647 e + alv + matkat

Jos verkkoluennon halutaan taltioida, niin hintaan lisätään 150 e + alv. Asiakas huolehtii taltioinnista. 

Tehdäänkö yhteistyötä?