Jaksa paremmin

Aina on keinoja lisätä omaa jaksamista!

Jaksaminen on usein koetuksella. Silloin olennainen asia on, että opitaan minimoidaan omia jaksamissyöppöjä.  Aina se ei kuitenkaan onnistu, joten on otettava toisenlaiset konstit käyttöön. 

Tässä luennossa käydään läpi paljon työkaluja ja menetelmiä jaksamisen lisäämiseksi myös itsenäisen työskentelyn arjessa. Luennossa on neljä teemaa, joita voidaan käsitellä kaikkia tai ottaa vain yksi teema syvempään käsittelyyn. 

1. Energiat ylös helpoilla harjoitteilla

Onko mielessäsi tukku huolia, murheita ja pelkoja?  Onko sinulla hymy herkässä, vai onko nauraminen pakkopullaa? Käytätkö omaa kehoasi hyväksi energian nostattamiseen?

Luennon aluksi pääset kokemaan naurun voimaa. Teemme pieniä Naurujoogaharjoituksia, jotka avaavat ilon ja positiivisuuden hanat ja saa aivomme erittämään hyvän olon hormoneja.

Sen jälkeen pääset tutkimaan kehon ja mielen yhteyttä. Teemme kehon sekä mielen harjoituksia, joilla saat oman energiatason nousemaan huimasti. Seassa infoa siitä, miten mielen ja kehon yhteys toimii, jotta ymmärrät harjoitusten taustan. 

2. Unelmat näyttävät elämälle suunnan

Oletko koskaan pohtinut miksi olet täällä ja mihin olet menossa? Mikä on suurin unelmasi? 

Isoja kysymyksiä, joita ei yhden luennon aikana ratkaista, mutta pääset hetken miettimään omaa tulevaisuuttasi ja haaveitasi ja miten saisit ne kenties toteutettua.

Unelmat ja tavoitteet auttavat meitä jaksamaan, ne edistävät positiivista ajattelua ja auttavat kohtaamaan elämässä eteen tulevia haasteita. Kun elämäsi suunta on selvä, ohjaa se sinut myös tekemään sinua hyödyttäviä asioita, kuten luomaan uusia tapoja.  

3. Uni on elämän eliksiiri

Kuluvatko yösi unen sijaan tekemättömien töiden parissa? Vai pyöritkö kenties sängyssä miettien maailman murheita? 

Riittävän pitkäkestoinen ja levollinen uni on jaksamisen kulmakiviä. Liian lyhyet unet kostautuvat ennen pitkää. Saat pienen katsauksen unen saloihin, jotta sinäkin ymmärtäisit unen voiman. Käymme myös läpi pieniä vinkkejä, joilla voit houkutella itsesi uneen.  

4. Rentoutuminen selättää stressiä

Osaatko rentoutua? Minkälaisia keinoja käytät rentoutumiseen? 

Infopläjäys, mitä jokaisen pitäisi tietää rentoutumisesta.  Käymme läpi helppoja rentoutusmenetelmiä, jotka katkaisevat mukavasti kiireen ja joiden avulla saat lisää jaksamista. Ajatuksiisi tulee selkeyttä ja kehosi nauttii miellyttävän levollisesta olotilasta. Samalla saat selätettyä stressiä, ennen kuin se saa sinusta ylivallan.  

Missä ja miten?

Jaksa paremmin luento sopii loistavasti myös työpajaksi,  joka voidaan tehdä vaikka ulkona luonnon helmassa. 

Luentokin on interaktiivinen ja toimelias, mutta työpajassa päästään sukeltamaan huomattavasti syvemmälle.  Tavoitteena on, että osallistujalle jää siemen, joka konkretisoituu muutoksena kuulijan arjessa.  

Hinnat

Luento ja työpaja saatavana Etelä-, Keski- ja Itä-Suomen alueella (n. 250 km:n säteellä Loviisasta).

60 min luento
alk. 497 e + alv 24% + matkat.

90 min luento / työpaja  
alk. 647 e + alv + matkat

120 min luento / työpaja
alk. 797 e + alv + matkat

Saatavana myös pidempiä työpajoja, kysy tarjous. 

Tehdäänkö yhteistyötä?

Tutustu myös näihin

Positiivisuuden voima

Vuorovaikutteinen luento, joka pysäyttää tarkastelemaan omien ajatusten laatua. Luento valaisee, mitä positiivinen ajattelu oikeasti on, miten se vaikuttaa meissä ja miten sitä voi kehittää.

Pysähdy hetkeksi

Ajatuksia herättävä luento sisältää  helppoja ja lyhyitä läsnäoloharjoitteita. Miltä tuntuu tiedostaa oma keho? Entä hengitys? Entä miltä tuntuu kun katsoo toista silmiin? Tai kuuntelee keskittyneesti mitä toinen puhuu?

Kehu, kiitä, kannusta

Luento, jonka ytimessä kolme fiilistä yhteisössä nostavaa k-kirjainta. Miten kehuminen vaikuttaa? Voiko sen ymmärtää väärin, Voiko kiitosta viljellä liikaa? Millainen kannustus parantaa motivaatiota?