Luennot ja puheenvuorot

Luennot

Yksikin luento voi inspiroida positiiviseen muutokseen. 

Luentoni  antavat ajattelemisen aihetta. Ne herättävät tunteita ja voivat mennä myös ihon alle, ehkä vähän kipeästikin. Ne ovat myös kiinnostavia, ehkä vähän yllätyksellisiä. 

Luennot ja työpajat sopivat erilaisiin hyvinvointi-, virkistys-, ja koulutuspäivien ohjelmaksi, sekä kaikenlaisiin tapahtumiin, joissa tarvitaan piristävää, räväkkää, rentouttavaa tai vähän erilaista mielen hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa. Luennot ovat myös loistavia pienyrittäjien ja etätyöläisten inspiroimiseen. Luentoni sisältävät vuorovaikutteisuutta ja yleisöä osallistavaa toimintaa. 

Kaikki luentoaiheet ovat tarvittaessa pidennettävissä jopa puolen päivän työpajaksi, jolloin päästään sukeltamaan pintaa syvemmälle. Luennot ovat saatavissa myös verkkoluentoina

Positiivisuuden voima -luento saatavana myös englanniksi.

Positiivisuuden voima

Vuorovaikutteinen luento, joka pysäyttää tarkastelemaan omien ajatusten laatua. Luento valaisee, mitä positiivinen ajattelu oikeasti on, miten se vaikuttaa meissä ja miten sitä voi kehittää.

Istu vähemmän, elä enemmän

Toiminnallinen luento, joka saa oivaltamaan istumisen tauottamisen tärkeyden. Käytännön vinkkejä arkiliikunnan lisäämiseen helposti ja hauskasti.

Kehu, kiitä, kannusta

Luento, jonka ytimessä kolme fiilistä yhteisössä nostavaa k-kirjainta. Miten kehuminen vaikuttaa? Voiko sen ymmärtää väärin, Voiko kiitosta viljellä liikaa? Millainen kannustus parantaa motivaatiota?

Jaksa paremmin

Käytännönläheinen luento antaa paljon työkaluja ja menetelmiä mielen hyvinvoinnin, sekä energian lisäämiseksi varsinkin itsenäisen työskentelyn arjessa. Luentoon voi valita aiheita neljästä eri teemasta.

Pysähdy hetkeksi

Inspiroiva luento tarjoaa helppoja ja lyhyitä läsnäoloharjoitteita, jotka auttavat löytämään yhteyden omaan kehoon, hengitykseen ja toisiin ihmisiin. Luentoa kuuntelemalla löydät uusia tapoja elää ja olla vuorovaikutuksessa ympärilläsi olevien ihmisten kanssa.

Tarinalliset puheenvuorot

Ajatuksia herättävä luento sisältää  helppoja ja lyhyitä läsnäoloharjoitteita. Miltä tuntuu tiedostaa oma keho? Entä hengitys? Entä miltä tuntuu kun katsoo toista silmiin? Tai kuuntelee keskittyneesti mitä toinen puhuu?

Luentoja on saatavilla myös aiheista: 

Miten saavutan tavoitteeni?
Pelkäätkö, että et pysty?
Rentoutuminen jaksamisen välineenä
Alitajunnan voima
Esiintymisjännitys kuriin
Mielikuvilla menestykseen

Luentojen hinnat

60 min luento
alk. 497 e + alv 24% + matkat.

60 min englanninkielinen luento
alk. 647 e + alv + matkat.

90 min – 180 min luento / työpaja.
alk. 697 e + alv + matkat

Palautteita luennoistani

Luento ja toiminnallinen osuus olivat hyviä, ja sopivat meidän tarpeisiimme.  Esimerkkien ja kokemuksen kautta esityksesi oli hyvä kokonaisuus. Koko ajan jaksoi hyvin kuunnella ja keskittyä. Luennoitsijana olet mukaansa tempaava, innostava ja myös uskottava. 

Kirsi Theodorakis

Osastonhoitaja, Loimaan kotihoito

Kiitos upeasti vedetystä luennosta ja naurujoogasessiosta. Palaute on ollut erittäin myönteistä kautta linjan. OLIT MAHTAVA – ja voin sydämestäni suositella sinua kouluttajana ja ohjaajana eri kokoisille ryhmille. 

Jukka Asikainen

Järjestöasiantuntija, Rakennusliitto

Lupasit puhua positiivisen asenteen tärkeydestä ja jaksamisesta. Juuri niistä puhuit. Puhuit kiinnostavasti ja herättelevästi. Osallistavuus on hyvä asia. Sinua on helppo ja mukava kuunnella. Puhetapasi ja ylipäätään esiintymisesti on miellyttävää seurattavaa. 

Piia Allèn

Vakka-Suomen opisto

Olen luennoinut mm. heidän tapahtumissa

Suomen pankki
WinNova
Turun kaupunki
NEOT
Saint-Cobain
JHL
Tehy

Helsinkimissio
Loviisan seurakunta
Vakka-Suomen opisto
Varsinais-Suomen lastensuojelujärjestö
Forssan seudun nuorkauppakamari
Leijonaemot ry.
Rakennusliitto

Henkilökohtaiset valmennukset

Teen yritykseni Loistotähden kautta myös yksityisvalmennuksia ja ryhmävalmennuksia Loviisassa. Ryhmävalmennuksia teen Loviisan Sykkeen alla. 

Hypnoosi

Aloitin hypnoosin opiskelullani oman mentaalivalmentajan matkani. Hypnoosi on kulkenut palveluvalikoimassani 10 vuoden ajan ja teen sitä edelleen, sillä pidän siitä, että saan auttaa ihmisiä heidän haasteissaan.

Hyvinvoiva minä

Ryhmävalmennus on suunniteltu +45 -vuotiaille ihmisille, jotka kaipaavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tarvitsevat apua elämäntapojen muutoksiin.

Personal Training

Valmistuin elintapavalmennukseen erikoistuneeksi Personal Traineriksi elokuussa 2023. Elintapavalmennus tarkoittaa sitä, että otan huomioon ihmisen kokonaisuutensa, en ainoastaan liikkujana.

Tehdäänkö yhteistyötä?