Luennot ja puheenvuorot

Luennot

Yksikin luento voi inspiroida positiiviseen muutokseen. 

Luentoni  antavat ajattelemisen aihetta. Ne herättävät tunteita ja voivat mennä myös ihon alle, ehkä vähän kipeästikin. Ne ovat myös kiinnostavia, ehkä vähän yllätyksellisiä. 

Luennot ja työpajat sopivat erilaisiin hyvinvointi-, virkistys-, ja koulutuspäivien ohjelmaksi, sekä kaikenlaisiin tapahtumiin, joissa tarvitaan piristävää, räväkkää, rentouttavaa tai vähän erilaista mielen hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa. Luennot ovat myös loistavia pienyrittäjien ja etätyöläisten inspiroimiseen. Luennoissani on aina vuorovaikutteisuutta ja yleisöä osallistavaa toimintaa. 

Kaikki luentoaiheet ovat tarvittaessa pidennettävissä jopa puolen päivän työpajaksi, jolloin päästään sukeltamaan pintaa syvemmälle. 

Positiivisuuden voima -luentoja pidän myös englanniksi.

Positiivisuuden voima

Vuorovaikutteinen luento, joka pysäyttää tarkastelemaan omien ajatusten laatua. Luento valaisee, mitä positiivinen ajattelu oikeasti on, miten se vaikuttaa meissä ja miten sitä voi kehittää.

Jaksa paremmin

Käytännönläheinen luento antaa paljon työkaluja ja menetelmiä mielen hyvinvoinnin, sekä energian lisäämiseksi varsinkin itsenäisen työskentelyn arjessa. Luentoon voi valita aiheita neljästä eri teemasta.

Pysähdy hetkeksi

Ajatuksia herättävä luento sisältää  helppoja ja lyhyitä läsnäoloharjoitteita. Miltä tuntuu tiedostaa oma keho? Entä hengitys? Entä miltä tuntuu kun katsoo toista silmiin? Tai kuuntelee keskittyneesti mitä toinen puhuu?

Luentoja on saatavilla myös aiheista: 

Kiitä, kehu ja kannusta
Pelkäätkö, että et pysty?
Onnistumisen konsepti
Rentoutuminen jaksamisen välineenä
Alitajunnan voima
Esiintymisjännitys kuriin
Mielikuvilla menestykseen

Palautteita luennoistani

Luento ja toiminnallinen osuus olivat hyviä, ja sopivat meidän tarpeisiimme. Esimerkkien ja kokemuksen kautta esityksesi oli hyvä kokonaisuus. Koko ajan jaksoi hyvin kuunnella ja keskittyä. Luennoitsijana olet mukaansa tempaava, innostava ja myös uskottava.

Kirsi Theodorakis

Loimaan kotihoito

Luento vastasi omia odotuksiani erinomaisesti. Se piti sisällään faktatietoa sekä omia ja muiden kokemuksia. Luennoitsijana täytit ennakko-odotukset energisyydelläsi ja positiivisuudellasi, joka tuntui luontaiselta, ei erikseen opitulta 😊

 

Pirjo Halonen

Pohjantähti

Lupasit puhua positiivisen asenteen tärkeydestä ja jaksamisesta. Juuri näistä puhuit. Puhuit kiinnostavasti ja herättelevästi. Osallistavuus on hyvä asia. Sinua on helppo ja mukava kuunnella. Puhetapasi ja ylipäänsä esiintymisesi on miellyttävää seurattavaa.

Piia Allén

Vakka-Suomen kansalaisopisto

Puheenvuorot

Inspiroivia tarinoita, jotka saavat ajattelemaan

Puheenvuoroni eroavat luennoista siten, että niiden tarinat ammentuvat omasta elämästäni, siitä mitä olen oppinut ja oivaltanut reilun 50 vuoden aikana.

Kerron tarinoita elämästäni, joihin liittyy jokin sellainen ajatus/opetus, jonka haluan jakaa muille. Nämä tarinat ovat inspiroivia ja kannustavia ja kertovat vaikeuksien voittamisesta, sinnikkyydestä, tavoitteista, uskaliaisuudesta, positiivisen ajattelun voimasta ja avoimesta mielestä. Tarinoita, jotka koskettavat, naurattavat ja joihin voi myös samaistua.

Voin yhdistellä puheenvuorojeni teemoja teidän tarpeenne mukaan, tai ottaa perusteellisempaan käsittelyyn yhden alla olevista teemoista. 

 • Positiivisen ajattelun edut 
 • Omien ajatusmallien rikkominen 
 • Rohkeasti suureen tuntemattomaan
 • Päätöksen tekemisen tärkeys
 • Pelkoja voi voittaa ja jännityksen taltuttaa
 • Itsensä kannustaminen
 • Avoimuus uusille asioille
 • Itselle mielekkäisiin ja tärkeisiin asioihin keskittyminen
 • Omien unelmien toteuttaminen
 • Keskittyminen onnistumisiin, oppiminen epäonnistumisista
 • Naurun tärkeys elämässä

Puheenvuoroissani kerron sellaisia tarinoita elämästäni, joihin liittyy jokin sellainen ajatus/opetus, jonka haluan jakaa muille. Nämä tarinat ovat inspiroivia ja kannustavia ja kertovat vaikeuksien voittamisesta, sinnikkyydestä, tavoitteista, uskaliaisuudesta ja avoimesta mielestä. Tarinoita, jotka koskettavat, naurattavat ja joihin voi myös samaistua. Puheenvuorojani voi yhdistää tai ottaa vain yhden kiinnostavan palasen. 

Luentojen ja puheenvuorojen hinnat

60 min luento
alk. 497 e + alv 24% + matkat.

60 min englanninkielinen luento
alk. 647 e + alv + matkat.

90 min – 180 min luento / työpaja.
alk. 697 e + alv + matkat

Henkilökohtaiset valmennukset

Teen yritykseni Loistotähden kautta myös yksityisvalmennuksia ja työpajoja Loviisassa.  

Hypnoosi

Aloitin hypnoosin opiskelullani oman mentaalivalmentajan matkani. Hypnoosi on kulkenut palveluvalikoimassani 10 vuoden ajan ja teen sitä edelleen, sillä pidän siitä, että saan auttaa ihmisiä heidän haasteissaan.

Opi rentoutumaan -työpajat

Rentoutuminen on kulkenut hypnoosin rinnalla koko ajan ja rakastan ohjata ihmisiä rentoutumaan. Järjestän Opi rentoutumaan -työpajoja neljä kertaa vuodessa.

Toteuta unelmasi -työpajat

Olen aina ollut hyvin tavoitteellinen ja toteuttanut monen monta unelmaani. Olen myös auttanut lähes 10 vuoden ajan muitakin ihmisiä toteuttamaan unelmiaan Goal Mapping -kartan avulla. Järjestän työpajoja pari kertaa vuodessa.

Tehdäänkö yhteistyötä?

Palautteita minusta persoonana

Todella hyväntuulinen ihminen jonka kanssa on mukava ja helppo tehdä yhteistyötä.

Paavo Pengermä

Paavo Pengermä productions

Tarjan jatkuva iloisuus ja positiivinen asenne tuo aina piristystä omaan päivään.

Joona Mäki

Panic Marketing 

Tarja on innostava, mukaansa tempaava ja myös uskottava. 

Kirsi Theodorakis

Loimaan kotihoito