Naurujooga

Naurujooga on mieleenjäävä kokemus!

Olen iloinen, että saan naurujoogan avulla viedä hyvää oloa ja iloa erilaisiin yhteisöihin.  Naurujooga tekee hyvää keholle ja mielelle, se yhdistää osallistujia, vapauttaa tunnelman ja luo ilmapiirin, jossa on helppo käydä vaikeitakin asioita läpi. Kunnon naurut on kokemus, joka jää mieleen!

On monta hyvää syytä naurujoogata

Nauramisella on paljon hyviä vaikutuksia,  ja naurua on tutkittu paljon. Tutkimuksissa on todettu, että nauru 

  • lisää oppimiskykyä 
  • edistää sosiaalisista kanssakäymistä 
  • lisää keskittymiskykyä 
  • vähentävää stressiä 
  • edistää ryhmähenkeä 
  • kehittää luovuutta 
  • lisää suvaitsevaisuutta 
  • lisää yhteenkuuluvuutta 

Nauraminen myös alentaa verenpainetta, estää sydän- ja verisuonisairauksia, sekä parantaa vastustuskykyä. Nauraminen on hyvää vatsalihastreeniä ja toimii keuhkojen hapettajana. 

Nauraminen on yhteisön kannalta erittäin hyvä juttu. Se lisää positiivisuutta, hyväntuulisuutta ja tuo harmoniaa yhteisöön. Tietenkin nauru tuo myös iloa elämään ja vapauttaa tunnelman. 

Naurujooga on erinomainen keino vapauttaa nauru, mutta naurun voi vapauttaa myös vaikkapa katsomalla youtubestaTarjan maanantaikikatuksia. 

Naurujooga on silkkaa nauramista

Naurujooga on sitä itseään, eli nauramista. Sillä ei ole mitään tekemistä joogan kanssa. 

Naurujoogassa saa nauraa niin paljon kuin naurattaa, jos naurattaa. Pakko ei ole nauraa, eikä kukaan katso kieroon jos ei naura. 

Naurua herätellään erilaisilla nauruharjoitteilla, jotka ovat itsessään jo niin hupaisia, että ne saavat herkimmät hekottamaan. Naurujoogassa nauretaan tekonaurua, joka muuttuu yleensä aina aidoksi nauruksi. 

Nauramisen lomassa keskitytään myös hengitykseen. Syvähengitysharjoitukset rentouttavat naurulihaksia ja palauttavat nauramisessa kulutettavaa happea. 

Naurujoogan jälkeinen olo on miellyttävän levollinen ja tasapainoinen, koska nauru rentouttaa kehon ja mielen.

Naurujooga sopii kaikille

Yrityksille naurujooga on loistava tapa tutustuttaa henkilöstö tai jokin tietty ryhmä toisiinsa, luoda yhteishenkeä ja syventää yhteistyötä. Yhdessä nauramalla voidaan vähän hullutella ja pitää hauskaa. Ryhmäytyminen käy käden käänteessä. Oli kyseessä sitten yrityksen tyhy- tai virkistyspäivä, kokous, tiimipalaveri, vetäytyminen tai mikä tahansa tilaisuus, Naurujooga vapauttaa ilmapiirin ottamaan vastaan uusia ideoita ja ajatuksia. 

Naurujooga on suosittua myös yksityistilaisuuksissa. Lue Naurujoogasta yksityistilaisuuksiintäältä. 

Kahdet erilaiset naurut

Naurujoogassa päästään nauramaan kunnolla ja saadaan naurun hyödyt käyttöön. Naurujooga on 45-60 min mittainen ohjelmanumero, jossa tehdään kaikki nauruharjoitukset seisallaan, koko ajan liikkuen. Tarvitaan siis jonkin verran tyhjää lattiatilaa.

Naurujoogassa tehdään lämmittelyharjoituksia, nauruharjoituksia ja syvähengitysharjoituksia.

Naurutuokio on lyhyt 20 minuutin mittainen naurujoogaversio.

Naurujooga sopii kaikenlaisiin juhliin, tyky- tai virkistyspäiviin, tai  mihin tahansa yrityksen tapahtumaan. Sopiva ryhmäkoko on yli 5 henkeä, osallistujamäärän ylärajaa ei ole. 

Naurujoogaa saatavana myös englanniksi!  

Naurujoogaa saatavana Etelä-Suomen alueella (n. 250 km:n säteellä Loviisasta)

Hinnat yrityksille

Naurujooga 45-60 min

alk. 370 e + matkat + alv 24%

5–10 henkilöä: 370 €
11–50 henkilöä: 470 €
51–100 henkilöä: 570 €
yli 100 henkilöä: 670 €

Naurutuokio 20-30 min

alk. 320 e + matkat + alv 24%

5–10 henkilöä: 320 €
11-50 henkilöä: 420 €
51–100 henkilöä: 520 €
yli 100  henkilöä: 620 €

Hinnat yhdistyksille

Pyydä tarjous!

Naurujoogaa Etelä-, Keski- ja Itä-Suomen alueella (n. 250 km:n säteellä Loviisasta) 

Englanninkielinen naurujooga/naurutuokio + 150 e

Palautteita naurujoogasta

Olimme oikein tyytyväisiä uudesta kokemuksesta.  Naurujoogassa oli hyvää, että pysähdyttiin hetkeksi, työmurheet jäivät, rentouduttiin ja lähdettiin jatkamaan päivää positiivisella ja iloisella mielellä.

Maarit Virkkunen

YIT

 Harjoitukset olivat ehkä jopa yllättäviä, mutta hauskoja. Tunti meni nopeasti ja tuli kuuma.  Hyvä muistaa kaiken mindfullnessin ja dieettihössötyksen yhteydessä, että ihan tavallisella naurulla on tosi paljon positiivisia vaikutuksia kehossa.

Laura Poikkimäki

Silta Oy

Olipas todella huikea startti päivään, kaikki tykkäsivät sessiosta ja saatiin paljon aikaan sen jälkeen. Olit oikeassa, että Naurujooga sopii uuden johtoryhmän tutustumiseen. Toimi meillä kerrassaan mainosti.

Miia Nuikki

Solidaarisuus

Tehdäänkö yhteistyötä?