Podcastit

Uusin podcast-sarjani ”Epäsopiva syntymävuosi?” starttaa elokuussa. Aiemmin jo vuonna 2020 tekemäni ”Naurupodcast” on kuunneltavissa Suplassa ja edelleen ajankohtainen!

Epäsopiva syntymävuosi? - podcast ikähäpeästä ja ikäkriiseistä

”Epäsopiva syntymävuosi?” -podcast starttaa elokuussa 2024. Tässä podcastissa sukellamme syvälle ikähäpeän ja ikäkriisien maailmaan.

Olen itse käynyt läpi melkein kymmenen vuotta kestäneen taistelun ikähäpeän kanssa, eikä se taistelu ole suinkaan vielä voitettu. En ole kuitenkaan antanut ikähäpeän vaikuttaa tekemiseeni. Siksi haluankin jakaa omia kokemuksiani sekä tarjota vertaistukea ja inspiraatiota muille saman asian kanssa painiville.

Podcastissa jokainen jakso tuo esiin erilaisen haastateltavan, joka avaa omia kokemuksiaan ja näkemyksiään ikääntymisestä. Keskustelemme avoimesti ja rehellisesti siitä, miten ikääntyminen vaikuttaa meihin, miten käsittelemme siihen liittyviä kriisejä ja miten voimme oppia hyväksymään ja juhlistamaan jokaista elämänvaihetta. 

”Epäsopiva syntymävuosi?” ei pelkää tarttua vaikeisiinkaan ikääntymisen aiheisiin. Pureudumme yhteiskunnan asenteisiin ikääntymistä kohtaan, haastamme vanhentuneita stereotypioita ja tuomme esiin positiivisia näkökulmia, joita ikääntyminen voi tuoda mukanaan.

Podcastin tavoitteena on herättää keskustelua ja muuttaa asenteita. Haluan tarjota voimavaroja ja oivalluksia niille, jotka kamppailevat ikähäpeän kanssa, ja rohkaista kaikkia kohtaamaan ikääntymisen ilolla ja itsevarmuudella kaikista peloista huolimatta.

Naurupodcast

Naurupodcastissa puhutaan naurusta!

Nauru ei ole vain naurua, vaan se on paljon enemmän. Se on ihmisyyttä, niin kuin Kaj Kunnas omassa haastattelussaan toteaa.

Mitä nauraminen merkitsee? Mikä estää nauramasta? Karkaako nauru koskaan käsistä? Hävettääkö nauraa? Missä tilanteissa nauru pelastaa? Mitä on tyhjännauraminen?

Muun muassa tällaisia kysymyksiä tenttaan lukuisilta haastateltaviltani, joita ovat mm. aivan ihanat jo pilven reunalle muuttaneet teräsnaiset Aira Samulin ja Kaarina Suonperä, oopperalaulaja Johanna Rusanen, toimittaja Kaj Kunnas, laulaja Arja Koriseva, imitaattori Jarkko Tamminen, psykologi ja kirjailija Tony Dunderfelt, valmentaja-kirjailija-sanoittaja Eija Hinkkala, näyttelijä Christoffer Weiss, tanssikoreografi Jyrki Karttunen, sekä monia muita ihania ja erilaisia ihmisiä. 

Kuuntele ja ylläty, miten syvällisiin ja mielenkiintoisiin keskusteluihin nauru voikaan johdattaa. 

Tehdäänkö yhteistyötä?

Onko sinulla hyvä aihe, josta voisimme tehdä yhdessä podcastia?

Scroll to Top