Pysähdy hetkeksi

Läsnäoleminen on pysähtymistä

Milloin olet viimeeksi pysähtynyt tiedostamaan oman kehosi ja henkityksesi? Entä kuuntelemaan mitä toinen ihan oikeasti puhuu? Tai keskittynyt katsomaan toista silmiin?

Tässä työpajassa opetellaan tietoista pysähtymistä omien aistien ääreen ja harjoitellaan läsnäolon taitoja myös toisen ihmisen kanssa. 

Läsnäolo on joskus vaikeaa

Läsnä oleminen itselle, saatikka toiselle, voi olla erittäin vaikeaa. Moni pysähtyy harvoin tunnustelemaan omaa kehoaan, kuuntelemaan ääniä ympärillään, näkemään yksityiskohtia ympärillään. 

Yhtä harva on toiselle oikeasti läsnä, ellei ole vastarakastunut. Silloin osaamme katsoa toista silmiin ja ehkä myös keskittyä kuuntelemaan mitä hän sanoo. Normiarjessa läsnäolo usein unohtuu. 

Tässä työpajassa tehtävät harjoitteet parantavat stressinhallintaa ja keskittymistä. Harjoitukset parantavat myös vuorovaikutusta toisten ihmisten kanssa niin työssä kuin muutenkin arjessa. 

Tämä työpaja on lähes pelkkää toimintaa

  • Tehdään erilaisia läsnäoloharjoitteita
  • Tehdään lyhyitä vuorovaikutus harjoitteita
  • Käydään läpi, mitä hyötyä näistä harjoitteista on

Hinnat

Työpaja saatavana Etelä-, Keski- ja Itä-Suomen alueella (n. 250 km:n säteellä Loviisasta).

60 min 
alk. 497 e + alv 24% + matkat.

90 min 
alk. 647 e + alv + matkat

Tehdäänkö yhteistyötä?

Tutustu myös näihin

Positiivisuuden voima

Vuorovaikutteinen luento, joka pysäyttää tarkastelemaan omien ajatusten laatua. Luento valaisee, mitä positiivinen ajattelu oikeasti on, miten se vaikuttaa meissä ja miten sitä voi kehittää.

Istu vähemmän, elä enemmän

Toiminnallinen luento, joka saa oivaltamaan istumisen tauottamisen tärkeyden. Käytännön vinkkejä arkiliikunnan lisäämisen helposti ja hauskasti.

Jaksa paremmin

Käytännönläheinen luento antaa paljon työkaluja ja menetelmiä mielen hyvinvoinnin, sekä energian lisäämiseksi varsinkin itsenäisen työskentelyn arjessa. Luentoon voi valita aiheita neljästä eri teemasta.

Kehu, kiitä, kannusta

Luento, jonka ytimessä kolme fiilistä yhteisössä nostavaa k-kirjainta. Miten kehuminen vaikuttaa? Voiko sen ymmärtää väärin, Voiko kiitosta viljellä liikaa? Millainen kannustus parantaa motivaatiota?