Pelle Positiivi

Yhteistyöni Mikko Kartanon alias Pelle Positiivin kanssa alkoi 2001. Yhteistyö sai aikaan Pelle Positiivi -lastenhahmon, jolle  tehty tuotteistus on ollut tähän asti yksi tärkeimmistä virstanpylväistäni. Neljän vuoden aikana tehtiin 20 osaa tv-sarjaa, kaksi pitkäsoittolevyä ja useita kymmeniä ihania konsertteja ja satoja muita esiintymisiä, jotka ilahduttivat lapsia ja lapsenmielisiä. 

TV-sarja

Pelle Positiivi ja Sinisilmä on 20-osainen tv-sarja, jossa Pelle Positiivi ja hänen hevosensa Sinisilmä seikkailevat kotipihallaan ja ihmettelevät nykymaailmaa pellemäisellä tavallaan. Toisinaan apuun tarvitaan myös Taikaratsastaja Vladimir (Vladimir Georgiev) ja hänen hevosensa Kiharaharja. Ohjelmaa esitettiin MTV3-kanavalla vuosina 2003–2005. Alfatv uusi sarjan kesällä 2015. 

Suurimman osan jaksoista käsikirjoitti Tiina Lepistö-Georgiev ja ohjasi Jari Kivimäki. Yhden jakson (Hurja hotelliseikkailu) on käsikirjoittanut Kosti Kotiranta. Joulukuussa 2005 (6.12. ja 31.12.) ja uusintana presidentinvaalien alla 2006 esitetyt Sopiva pressaks -jaksot käsikirjoittivat Mikko Kartano ja Juha Virekoski, joka myös ohjasi jaksot.

18 jakson tuottajana oli yritykseni Musiikki- & Mediatuotanto Adamant Oy. 

Kaksi pitkäsoittolevyä

Meriseikkailu

Meriseikkailu julkaistiin alun perin omana tuotantona Adamant recordsin kautta vuonna 2003. 

Omia sävellyksiä levyllä on kolme: 
1. Purjeet laivaa kuljettaa
2. Jäinen harharetki
3. Turkissa

Lisäksi levyllä on yksi muu kappale, jonka säveltämiseen olen osallistunut, sekä kuusi kappaletta,  joita olen ollut sanoittamassa. 

Tilulilulei

Tilulilulei julkaistiin Sony BMG:n kautta vuonna 2005. 

Omia sävellyksiä levyllä on seitsemän: 
1. Tilulilulei
2. Aika makee
3. En muista
4. Päätin tänään lentää
5. Sopiva pressaks
6. Savolainen runssi
7. Mikä hallitsee maailmaa?

Lisäksi levyllä on yksi muu kappale, jonka säveltämiseen olen osallistunut, sekä seitsemän kappaletta,  joita olen ollut sanoittamassa.