Projektit

Nykyiset ja menneet projektit

Minulla on lähes jatkuvasti päällä projekteja, jotka liittyvät mediaan, kirjoittamiseen tai musiikkiin. Tartun mielenkiintoisiin projekteihin aina kun se on mahdollista ja aina kun ne ovat arvojeni mukaisia ja tuottavat jotain positiivista maailmaan. 

Innostavat uutiset

Olin ideoimassa Innostavia uutisia Finnradion kanavalle viime syksynä ja uutiset starttasivatkin 10.11.2023.

Innostavien uutisten ideana on tuoda esiin innostavia ja positiivisia uutisia tapahtumista, henkilöistä ja asioista, jotka voisivat innostaa muita ihmisiä. 5-7 minuuttiset uudet innostavat uutiset sisältävät 4 uutista ja jonkin mielenkiintoisen henkilön innostavan haastattelun.

Uudet Innostavat uutiset ovat kuultavissa Finnradion kanavalla joka perjantaiaamu klo 9.  Uusinnat samana päivän klo 17. ja 21., sekä sunnuntaina klo 12. 

Innostavien uutisten toimittajaryhmään kuuluvat  Tarja Kupias, Pike Hilakari ja Pasi Örn. Minä ja Pasi toimitamme uutiset vuoroviikoin  ja Pike toimittaa haastattelut. 

Naurattava elämä -kirja 2019 - 2021

Naurattava elämä -kirja ei ollut suurin haaveeni, vaan haaveeni oli kirjoittaa kirja. Nauru tuli aiheeksi vähän vahingossa, mutta se oli ihana vahinko. Kirja julkaisiin keväällä 2021.

Naurupodcast 2019 - 2020

Vuonna 2019 sain päähäni tehdä podcast-sarjan. Nauru oli aiheena erityisen mielenkiintoinen: mitä eri ihmiset ajattelevat naurusta? 21-osainen sarja julkaistiin Suplassa 2020 ja on kuultavissa siellä.

Pelle Positiivi 2002 - 2007

Pelle Positiivi mullisti elämäni viideksi vuodeksi 2002 alkaen. Sen aikaisen Musiikki- ja Mediatuotanto Adamantin yhtiökumppanini Mikko Kartanon alias Pelle Positiivin kanssa teimme yhteistyötä neljä vuotta. Teimme 20-osaisen tv-sarjan Maikkarille, kaksi pitäsoittolevyä ja neljä vuotta kiersimme ympäri Suomea viihdyttämässä lapsia.

Onko sinulla jokin mielenkiintoinen projekti, jota voisimme tehdä yhdessä?