Projektit

Nykyiset ja menneet projektit

Minulla on lähes jatkuvasti päällä projekteja, jotka liittyvät tv-ohjelmiin, kirjoittamiseen tai musiikkiin. Tartun mielenkiintoisiin projekteihin aina kun se on mahdollista ja aina kun ne ovat arvojeni mukaisia ja tuottavat jotain positiivista maailmaan. 

Vuonna 2023 Personal Traineriksi

Aloitin tammikuussa 2023 Personal Trainer opinnot. Ihan tavallinen PT minusta ei tule, vaan elintapavalmennukseen keskittynyt PT. 640 tuntia opiskeluaineistoa, joten ihan mistään pienistä ja vähäpätöisistä opinnoista ei ole kyse. Pääset lukemaan helmikuussa, miten kuusikymppinen pärjää näissä opinnoissa.

Naurattava elämä -kirja 2019 - 2021

Naurattava elämä -kirja ei ollut suurin haaveeni, vaan haaveeni oli kirjoittaa kirja. Nauru tuli aiheeksi vähän vahingossa, mutta se oli ihana vahinko. Kirja julkaisiin keväällä 2021.

Naurupodcast 2019 - 2020

Vuonna 2019 sain päähäni tehdä podcast-sarjan. Nauru oli aiheena erityisen mielenkiintoinen: mitä eri ihmiset ajattelevat naurusta? 21-osainen sarja julkaistiin Suplassa 2020 ja on kuultavissa siellä.

Pelle Positiivi 2002 - 2007

Pelle Positiivi mullisti elämäni viideksi vuodeksi 2002 alkaen. Sen aikaisen Musiikki- ja Mediatuotanto Adamantin yhtiökumppanini Mikko Kartanon alias Pelle Positiivin kanssa teimme yhteistyötä neljä vuotta. Teimme 20-osaisen tv-sarjan Maikkarille, kaksi pitäsoittolevyä ja neljä vuotta kiersimme ympäri Suomea viihdyttämässä lapsia.

Tehdäänkö yhteistyötä?